Verzenden & retourneren

Levertijd:

De actuele levertijd van elk product staat vermeld op onze website. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Om dit te realiseren maken wij gebruik van onze gerenommeerde verzendpartner GLS. Voor regionale leveringen kunnen wij ook zelf jouw bestelling bezorgen. Je kunt alvast je koffie klaarzetten, want jouw bestelling is onderweg!

Track en Trace:

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een Track en Trace-code per e-mail. Met behulp van deze link kun je de code invoeren en tot wel 3 haltes vooruit bekijken waar je pakket zich bevindt, zodat je er rekening mee kunt houden. Houd er rekening mee dat de Track en Trace-code ook in je spam terecht zou kunnen komen.

 

Verzendkosten:

Als je bestelling meer dan €84,99 bedraagt, verzenden wij deze gratis. Voor bestellingen onder €84,99 rekenen wij €7.95 verzendkosten. Voor Belgische klanten geldt dat bestellingen boven €150,- gratis worden verzonden. Voor bestellingen onder €150,- bedragen de verzendkosten €12,65.

 

Retourneren:

Bij Smeerpoets.nl kun je binnen 14 dagen na ontvangst van een product zonder opgaaf van reden een retour aanvragen. Dit kun je doen via e-mail. Zodra je de retourlabel ontvangt, heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. We zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen, met uitzondering van de retourkosten van €7.95.

 

Als je al verzendkosten hebt betaald omdat het orderbedrag onder de €84,99 lag, wordt er €7.95 van het orderbedrag afgetrokken, maar de betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. Houd er rekening mee dat producten die specifiek op maat zijn besteld niet kunnen worden geretourneerd.


Houd er rekening mee dat de retourkosten voor andere landen hoger kunnen zijn, dus wees voorbereid op extra kosten als je buiten Nederland retourneert.

Pallet Retourneren:

Bij Smeerpoets.nl kun je binnen 14 dagen na ontvangst van een pallet zonder opgaaf van reden een retour aanvragen. Dit kun je doen via e-mail. Zodra je de retourlabel ontvangt, heb je nog eens 14 dagen om de pallet daadwerkelijk terug te sturen. We zullen het orderbedrag terugbetalen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, met uitzondering van de retourkosten.

 

Als je de verzendkosten al hebt betaald omdat het orderbedrag onder de €84,99 ligt, brengen we een extra bedrag van €7.95 in rekening voor de retournering. De retourkosten variëren per type pallet: voor een Mini-pallet is dit €62,59, voor een Euro-pallet is dit €107,22, en voor een Blok-pallet is dit €132,38.

 

Houd er rekening mee dat de retourkosten voor andere landen hoger kunnen zijn, dus wees voorbereid op extra kosten als je buiten Nederland retourneert.

 

Mocht je nog vragen hebben over verzenden en retourneren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »