Disclaimer

Disclaimer voor www.smeerpoets.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.smeerpoets.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Smeerpoets. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Smeerpoets is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Smeerpoets.

 

Geen garantie op juistheid

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Smeerpoets te mogen claimen of te veronderstellen.

Smeerpoets streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Smeerpoets aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Omverpakservice

De aangeleverde verpakking kan afwijken van de originele verpakking en de foto's. Dit neemt niet weg dat de inhoud van de verpakking wel altijd het originele product betreft. Wij benadrukken dat we uiterste zorg betrachten voor deze omverpakking en dat we altijd zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van het product gewaarborgd blijft.

De omverpakservice bieden we aan omdat we sommige producten in bulk inkopen voor een betere prijs voor de klant en omdat sommige producten niet in kleinere verpakkingen te verkrijgen zijn en we toch willen dat onze klanten toegang hebben tot deze producten.

Mocht u vragen hebben over de omverpakservice, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor uw aankoop.

 

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.smeerpoets.nl op deze pagina.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »