Filter:

Prijs Angle right

Merken Angle right

Merken Smeermiddelen Angle right

Inhoud liters Angle right

Remvloeistoffen

Veilig de weg op? Dat doe je met remvloeistof! Wist je dat het zonder remvloeistof niet mogelijk is om te remmen? Het is daarom erg belangrijk dat je het oliepeil goed in de gaten houd en bijvult wanneer nodig. Bestel direct op Smeerpoets.nl.

Lees meer/

Stel je vraag

Remvloeistof kopen? Smeerpoets

Een essentieel onderdeel om het remsysteem van je auto optimaal te laten functioneren is remvloeistof. Deze vloeistof zorgt er namelijk voor dat je auto kan remmen wanneer je het rempedaal indrukt. Remvloeistof zorgt ervoor dat er druk doorgegeven wordt aan de remcilinders via de remleidingen. Vervolgens duwen de remblokken tegen de remschrijven waardoor je afremt. Kortom het is zonder remvloeistof dus niet mogelijk om te remmen!

 

Zelf je remvloeistof bijvullen

Als je remvloeistof al lange tijd niet vervangen is kan het zijn dat de vloeistof veroudert is en zijn werking verliest. Ga voor de zekerheid naar de garage. Is het remvloeistofreservoir niet helemaal vol meer? Dan kan je dit prima zelf bijvullen. Je moet er wel op letten dat je de juiste remvloeistof gebruikt. Ben je geen handige Harrie? Dan raden we je altijd aan om je auto te laten nakijken door een garage.

 

Hoe vaak moet je remvloeistof vervangen?

Vaak moet remvloeistof via een onderhoudsschema vervangen worden. Een garage doet dt vak tijdens een onderhuisbeurt. Wij houden doorgaans de regel aan dat dit soort olie elke twee jaar vervangen moet worden. De reden dat het vaak door een garage gedaan wordt is omdat de oude remvloeistof eruit moet en vervolgens de nieuwe erin. Ook moet het remsysteem ontlucht worden.

 

Plaats een bestelling

Heb jij de remvloeistof gevonden die aan de eisen van jouw auto voldoet? Plaats deze eenvoudig in je winkelwagen en smeer ‘m naar de checkout. Als je voor 16:00 je bestelling plaatst heb je het de volgende dag al in huis. Heb je vragen of behoefte aan extra informatie? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Dit doe je door te bellen naar 085 06 06 347 of mail via [email protected]. Wij helpen je graag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »