Ontdek Fresly: het geheim voor een stralende schone en glanzende camper, caravan, auto, motor of boot!

Ontdek Fresly: het geheim voor een stralende schone en glanzende camper, caravan, auto, motor of boot!

Ontdek Fresly: het geheim voor een stralende schone en glanzende camper, caravan, auto, motor of boot!

Ben jij een trotse eigenaar van een camper, caravan, auto, motor of boot? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Binnenkort is het nieuwe poetsmerk Fresly verkrijgbaar op smeerpoets.nl. Dit jonge bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken en poetsen van voertuigen en biedt producten van de beste kwaliteit voor een goede prijs.

een groot voordeel van Fresly is dat de producten onbeperkt houdbaar zijn, mits ze vorstvrij worden bewaard. Dus geen haast meer om je producten op te maken voordat ze verlopen! Daarnaast is het merk zeer gebruiksvriendelijk. 

Fresly heeft ook een speciale spuit ontwikkeld die je op je tuinslang kunt bevestigen om je voertuig te kunnen wassen zonder dat je een hogedrukspuit hoeft aan te schaffen. Op deze spuit kun je de producten van Fresly Bevestigen, waardoor het wassen van jouw voertuig nog makkelijker wordt.

Het bedrijf Fresly is opgestart door een passie voor het schoonmaken en poetsen van voertuigen. Het doel is om het schoonmaken en poetsen leuker en betaalbaarder te maken voor klanten zonder in te leveren op de kwaliteit van de producten.

Maar wat zijn nou eigenlijk de producten die beschikbaar komen op smeerpoets.nl? We hebben Fresly PureClean, een krachtige shampoo voor al jou voertuigen die vuil grondig verwijdert. Daarnaast hebben we de Fresly FoamFusion, een Schuimende shampoo die vuil grondig verwijdert en een waxlaag achter laat voor extra glans. Voor een stralend resultaat hebben we Fresly PureShine, een handige spuitwax waarmee je snel en gemakkelijk een waxlaag aanbrengt om jouw voertuig te beschermen tegen UV-straling en vuil. Wil je een diepere glans en bescherming voor de lak van jouw voertuig? Fresly GloWax is een wax die je handmatig of machinaal aanbrengt en zorgt voor een diepe glans en bescherming tegen UV-straling en vuil. Voor de wielen hebben we Fresly WheelWash, een krachtige reiniger voor jouw velgen en banden. En tot slot hebben we Fresly FinePolish, een fijne polijstpasta voor het verwijderen van kleine krasjes en het herstellen van de glans van je voertuig.

Maar Fresly biedt niet alleen producten aan, ook toebehoren voor het wassen van jouw voertuig zijn verkrijgbaar. Zo hebben we de Fresly sprayer, borstels, sponzen en doeken om jouw voertuig in topconditie te houden.

Kortom, Fresly is het merk waar je naar op zoek bent als je je voertuig op een gemakkelijke en betaalbare manier wil schoonmaken en poetsen. Het is een nieuw merk in de markt, maar de beste kwaliteit en prijs zijn altijd gegarandeerd. Dus waar wacht je op? Bestel binnenkort Fresly op Smeerpoets.nl en geniet van een stralende schone en glanzende camper, caravan, auto, motor of boot!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten van Fresly door Smeerpoets en Fresly te volgen op Instagram en Facebook. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze acties en aanbiedingen. Mis geen enkele update en sluit aan bij onze community van gepassioneerde voertuigliefhebbers!