Een kijkje achter de schermen bij Smeerpoets van ons inpakproces

Een kijkje achter de schermen bij Smeerpoets van ons inpakproces

Een kijkje achter de schermen bij Smeerpoets van ons inpakproces

 

Bij Smeerpoets is het inpakken van orders meer dan alleen een simpele handeling. Wij doen dit met volledige zorg en aandacht, zodat onze klanten hun bestellingen veilig en snel ontvangen. In deze blog vertellen we graag meer over ons inpakproces en waarom we zo trots zijn op de manier waarop we dit doen.

 

Allereerst vinden we het belangrijk dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Daarom bieden we bij Smeerpoets de mogelijkheid om voor 16:00 uur te bestellen en de volgende dag al in huis te hebben. Hierbij staat snelheid niet gelijk aan haastig werken. Wij zorgen er namelijk voor dat iedere order zorgvuldig wordt ingepakt, ongeacht hoe laat deze bij ons binnenkomt.

 

Bij Smeerpoets zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid en daarom hebben we een milieuvriendelijk inpakproces. Zo maken wij ons eigen opvulmateriaal door dozen die we ontvangen hebben te schredderen. Hierdoor hoeven we geen extra opvulmateriaal te gebruiken en wordt er minder afval geproduceerd. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

 

Maar niet alleen aan het milieu wordt gedacht tijdens het inpakproces, ook de veiligheid van het product is van groot belang. Wij willen er namelijk voor zorgen dat het product veilig bij de klant aankomt. Daarom zorgen we ervoor dat ieder product secuur wordt ingepakt. Zo voorkomen we dat het product tijdens het transport kan beschadigen.

 

En om u een beeld te geven van ons inpakproces, delen we graag ons preview filmpje op Instagram en Facebook. Hierin kunt u zien hoe wij te werk gaan en hoe wij iedere bestelling met zorg inpakken. Zo kunt u als klant ook zelf zien hoeveel aandacht wij besteden aan het inpakken van uw bestelling.

 

Kortom, bij Smeerpoets staan wij voor een snelle, duurzame en veilige bezorging van onze producten. Wij zijn trots op ons inpakproces en willen graag onze klanten laten zien dat wij met volledige zorg en aandacht hun bestellingen inpakken. 

 

Heeft u vragen over ons inpakproces? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »